Reija

Olen 32-vuotias juristiksi valmistuva vantaalainen. Olen lähtöisin Pohjois-Suomesta, Oulusta, jossa olen kasvanut sairaanhoitaja äitini, laulaja-kirjailija isäni ja isoveljeni kanssa.

Minuun on pienestä pitäen piirtynyt vahva auttamisenhalu. Hakeuduin oikeustieteelliseen, koska näin juridiikan tehokkaana välineenä toteuttaa ihmisten hyvinvointia. Koulutukseni avulla olen ymmärtänyt, kuinka yhteiskunnan syviä epäkohtia ratkaistaan luomalla vahvoja rakenteita. Viedessäni talvipakkasessa kahvia asunnottomalle, huomaan konkreettisesti niiden puutteen. Hyvinvointivaltiona meidän tulisi pystyä varmistamaan jokaiselle turva ja toivo huomisesta. Se vaatii aktiivista ja sitkeää työtä.

Siksi olen lähtenyt mukaan politiikkaan.

Päättäjänä haluan varmistaa, että hyvinvointivaltiossamme tehdään taloudellisesti, sosiaalisesti ja ekologisesti kestäviä päätöksiä. Teen työtä, jotta jokainen voi tuntea kuuluvansa johonkin ja tehdä itselleen mieluisia ratkaisuja. Turvataksemme ehjän lapsuuden, tuetun nuoruuden ja inhimillisen vanhuuden on turvattava riittävä tuki elämän kaikissa tilanteissa.

Pidän nousemistani päättäjäksi hienona osoituksena suomalaisen demokratian voimasta. Poliittinen urani on syntynyt orgaanisella työllä ilman tunnettuutta ja suurta mainosbudjettia.

Olen ehdolla voidakseni jatkaa tinkimätöntä työtäni hyvinvoinnin puolesta eduskunnassa. 


Luonteeltani olen avoin, positiivinen ja rohkea. Elämääni hyvinvointia ja iloa tuovat rescuekoirani ja asuinalueeni metsäiset kalliot.